Tulin siihen tulokseen, että jos haluaa muuttaa itseään ja elämäänsä, niin se on aloitettava keittiön pöydästä. Siihen on monta syytä. Keittiön pöydän näkee "koko ajan", sen vieressä tekee päätökset syömisistään ja valmistaa ruokia sekä siinä nyt yleensäkin tulee tehtyä monenlaista. Todennäköisesti siis se, miltä keittiön pöytä näyttää, vaikuttaa todella moniin ratkaisuihin.

Pyyhin äsken pöydän - tältä puolelta. Toinen puoli näyttää ruokalistalta. Siinä on vanukasta, jugurttia, murusia ja jotain muuta sekä kaakaomukin rengas. Tällä puolella on siisti puupinta. Ihan kiva pöytä. Pidin tästä älyttömän paljon uutena. Samoin pidin näistä tuoleista. Pari ikävää vikaa tässä pöydässä on. Älä ikinä osta pöytää, jossa on tyhmiä uria, joihin jokainen murunen ja tahmainen sotku tarttuu. No, jälkiviisaus on sitä suurinta sellaista.

Aika kivaltahan tämä puoli näyttää. Päätin juuri, että tyhjennän ja pyyhin pöydän viikon ajan joka päivä. Ei siis lojuvaa postia, yhtään likaista astiaa ja tahraa. Arggh. Se tarkottaa pahasti myös tiskikoneen ajallaan täyttöä ja käyttöä. Täytyy seurata, minkä verran ongelma siirtyy muualle...