Ensin harrastin liikuntaa melkein tunnin ja sitten menin suihkuun. Siellä katsoin suihkunurkkausta ja mietin, että "hmm. tuo pitäisi pestä". Jossain ihme aivot narikkaan olotilassa kävelin siivouskomerolle, avasin pari kuukautta sitten ostetun iskemättömän siivoussieni paketin, etsin käsiini pesuaineen ja menin ja jynssäsin suihkunurkkauksen saumat puhtaaksi ehkä jopa melkein kolmen neliön alueelta. Huh, huh.

Mutta sepä ei loppunut vielä siihen. Muistin, että siivouskaapin takanurkassa oli jotain ihmeen shower power ainetta, jota kuulemma voisi suihkutella estämään ties minkä saostumista ja kasvamista. Suihkuttelin sitten varmaan puoli pullollista pitkin seiniä.

Se en ollu minä. Se oli joku muu.

Itse asiassa meidän pesuhuone on aika uusi ja ne saumat ei paljon jynssäystä tarvinneetkaan. Tuli ihan hohtavan puhdasta. Tai ainakin melkein, mistä sitä tietää, kun saumat on märät. Mulle tuli siinä suihkussa seisoessa mieleen joku Remontti Reiskan lausahdus ties kuinka monen vuoden takaa, että ihmiset luulee, että niiden suihkutilat pitää remontoida, kun oikeasti ne on vaan lian peitossa. Kummallisia asioita aivosolut sitoo sisäänsä, mutta nyt kaikki mahdollinen tieto ja olotila laukaisi siis suihkunpesemisvimman. :D Ehkä on parempi nauraa kuin itkeä.

edit: täytyy jostain keksiä omanlainen blogipohja, mutta menköön tällä Herkun luomuksella hetken eteenpäin.